Nieuws

Monique Spapens geeft een paar keer per jaar een korte cursus van drie of vier lessen 'wasboetseren' vanuit haar atelier in Harderwijk. Maximaal aantal cursisten is zeven deelnemers. Aanmelden voor de cursus info@moniquespapens.nl of bel 06-57 56 68 45.
Camille van Os start regelmatig met korte cursussen of werkzaterdagen in haar atelier in Biddinghuizen, mail haar voor meer informatie camillevanos@hotmail.com of bel 06-511 91 525.

*

Je kunt ons ook inschakelen voor een vriendinnendag of vrijgezellendag! Samen maak je dan één onderdeel van het beeld, die aan het eind wordt samengevoegd tot een beeld en daarna in brons gegoten kan worden. Dit bronzen beeld is dan het cadeau voor de jarige vriendin of bruid. Een geweldig blijvend aandenken!
Totempaal gemaakt door 17 vriendinnen, gegeven aan vriendin als cadeau voor haar 50e verjaardagMoccademie in Brasserie De Bank
Moccademie gaf een workshop voor 10 dames als verrassing voor Ellen die 60 jaar was geworden. Iedereen maakte een deel van het beeld, deze werd aan het eind samengevoegd tot één beeld. Nu wordt het beeld in brons gegoten en als cadeau aan de jarige gegeven! Ze sloten de productieve ochtend af met een heerlijke lunch in de Brasserie.